September 2013 - Tasnim Hafidz

Sunday, September 29, 2013

Miss them

September 29, 2013 0
Miss them
ASSALAMUALAIKUM

bila tengah-tengah runsing, kelam-kabut, stress ni mulalah aku rindu kat mereka. rasanya kalau dapat tengok muka mereka, especially mereka berdua, rasa hilang segala kerunsingan yang melanda. omma, appa, nim rindu. nak balik. sobsobsob. dikna dengan hensem pun kakak rindu. huaaaaaa

sabau tasnim. 6 hari lagi. 3 paper lagi. fighting! 





Saturday, September 28, 2013

no title

September 28, 2013 0
no title
recent activity during final exam week:

  1. On laptop
  2. Open 'Folder Music'
  3. Click 'Play All'
  4. Maximize volume
  5. Earphone on 
  6. Open notes
Bismillah...... 

Sunday, September 22, 2013

Huru Hara

September 22, 2013 0
Huru Hara


Ali : Minggu depan final exam
Me: Err come again? 
Ali : Minggu. Depan. Final. Exam *sarcasm* Rabu kan kita dah start paper. ENT. kau lupa?
Me: Aku lupa ea? Ehh entahlah. Tak. aku buat-buat lupa. Omma. stressnyaaaaaaaaaaaa. lagi dua hari je dah start paper ENT. dah lah gap tak banyak. selang sehari je. sobsobsob. macam mana kalau tak dapat jawab? :(
Ali : so, pergilah study. ni buat benda lain. memang lah tak dapat jawab nanti.
Me: *zappppp!* Yelah-yelah aku study.

Ali memang suka buat aku sentap. Wish me luck for this coming huru-hara week. toodlesss