March 2013 - Tasnim Hafidz

Tuesday, March 19, 2013

Tahniah!

March 19, 2013 0
Tahniah!
Tahniah kawan untuk kejayaan kau dlm STPM ni. 
semoga berjaya dunia & akhirat. jauh lagi perjalanan kejayaan tu.
dah berjaya jangan lupa aku.
 ehhh salah, nak lupa pun boleh. aku ni kawan tak guna. 
keje nak sakitkan hati orang je. 
ok lah, salam sayang peluk cium rindu dari aku.
 Tahniah pyka.................! 



perangai buruk tak pernahnya nak hilang, fedup dah aku. btw, tahniah untuk yang lain-lain jugak. especially, Dyla, Ainul. korang hebat. 














Saturday, March 16, 2013

Final exam

March 16, 2013 0
Final exam
Final exam dah dekat. persediaan? hampeh. tak mula pun lagi. paper berderet dari hari first ke hari ketiga. masa tengok jadual exam sebelum, punyalah khusyuk dok bebel kenapa jadual berderet tapi kesedaran diri tu masih tak ada lagi. hari ni tak pandang pun segala kerja dan tutorial. dok berlingkar atas katil macam ular. pemalas betul aku ni....

doakan aku boleh jawab final exam dengan baik nanti. semoga dapat lagi seperti yang aku ingin kan setiap semester. tak sabar nak cuti sem. boleh tolong mama. kesian mama takda sapa nak tolong. mama tunggu nim balik ea nanti. tak lama dah. rindu keluarga di johor..




bye semua.... Assalamualaikum














Friday, March 01, 2013

Happy Birthday Sayang

March 01, 2013 0
Happy Birthday Sayang
Ke hadapan Syahila bt Mohamed, 

selamat hari jadi. happy birthday. saeng-il chugha. sanah helwah. shengri kuaile dan semua yang sewaktu dengan nya! May Allah bless you always!

yeayy! syila tua dulu, 25.2 lepas alina. hari ni syila punya turn pulak. selamat ber20an. hahaha, aku lambat lagi. baru lepas 19an. hahaha. semoga bahagia selalu. berjaya dunia akhirat. cepat kahwin. ehhhh? hahaha. hadiah takda lagi lah. duit asyik tak cukup je. huhuhu 

sekian saja dari tasnim. happy birthday yanggg :)

gigihnya muka syila tersenyum. haha. sayang anda kawan